fbpx

Stofgardiner

Profil Markiser

Den absolut bedste måde at skabe atmosfære i dit hjem.

Profil Markiser

Gardinet som kan ændre alt i et rum.

 

Hvis vi kun skulle vælge én ting at indrette os med, så må det være gardiner.

Basta Bum.

Det lyder måske tosset. Men vi mener det faktisk. At et gardin på et split sekund kan ændre atmosfæren og udtrykket i dit hjem. Uanset hvilke andre møbler og stilistiske udtryk du måtte have. De flagrende stoffer har en helt særlig evne til at skabe umiddelbare udtryk, uanset om du jagter en dekadent hotelstemning, et bohemeunivers, et cirkus af leg og fantasi eller et stringent og rent udtryk med skarpe linjer og højt til loftet.

De tunge velourgardiner har længe været en bestseller og noget som flere og flere soveværelser er blevet beriget med. Vi kan løfte sløret for, at det tunge og fyldige stof fortsat er værd at gå efter, men at du måske bør overveje stoffer med tekstur og transparens, hvis du vil være lige så langt fremme som frontløberne fra indretnings branchen i New York. Vil du skabe den ultimative følelse af luksus, så kan du vælge at motorisere dine gardiner og altså trække for og fra med et enkelt tryk på din mobiltelefon.

Hos Studio P har vi udvalgt de bedste og mest raffinerede stoffer til vores sortiment. Vi er dog af den overbevisning, at alle skal have råd til smukke gardiner. Derfor finder du et stofudvalg for både den lille og store pengepung.

Interesseret?

Book et konsulentbesøg, det er gratis og uforpligtende.

Billeder af "Stofgardiner"