fbpx

Rullegardiner

Profil Markiser

Ét af de måske mest populære gardiner i hjemmet.

Profil Markiser

Det blærede rullegardin kommer med motor!

 

Det altid populære rullegardin, som pryder mange soveværelser, børneværelser og køkkener er selvfølgelig også at finde i vores sortiment. Og ja, du kan få dem som mørklægning, i et utal af farver, med forskellige bundlister og i mange forskellige stofkvaliteter, som giver dig mulighed for at lege med lysindfald og atmosfære.

Men selvom de hvide rullegardiner stadig er nogen af de mest populære, så viser de seneste trends fra både Paris og Milano, at store farverflader ikke kun er forbeholdt væggen, men nu også de mere anonyme og ofte meget praktiske rullegardiner. Vi ved hvad som hitter og hvad som holder næste sæson og vi vil meget gerne komme med vores bud på en smuk og holdbar gardinløsning, når vi har set dit hjem.

Hos Studio P kan du selvfølgelig få rullegardiner, som betjenes manuelt, men vi ønsker at gå forrest, hvorfor vi meget gerne vil vise dig, hvor usandsynlig blæret, et rullegardin med motor er. Vi har slået pjalterne sammen med nogen af de bedste eksperter indenfor motorsystemer og tilbyder en særskilt teknisk rådgivning, som klæder dig på til at kunne betjene dine indvendige systemer med fjernbetjening eller smartphone.

Med et motoriseret rullegardin får du både den overdådige følelse af at kunne trykke på en knap, når aften går på hæld og natten titter frem. Men du får også en ro i maven, når du på en solkysset ferie med en sangria i hånden, kan skabe fiktivt liv i dit hjem, så uvedkommende gæster vælger at gå hus forbi.

 

 

Interesseret?

Book et konsulentbesøg, det er gratis og uforpligtende.

Billeder af "Rullegardiner"